Waarom u nu moet overstappen van Drupal 7 naar Drupal 10

Drupal 7 is een van de meest populaire versies van het Drupal content management systeem (CMS), dat wordt gebruikt voor het ontwikkelen van websites. Echter, Drupal 7 heeft zijn einde van het leven bereikt en zal geen beveiligingsupdates of bugfixes meer ontvangen na januari 2025. Dit betekent dat uw website kwetsbaar kan worden voor hackers, malware en andere bedreigingen. Bovendien kan uw website verouderd en traag worden, waardoor u potentiële klanten en bezoekers kunt verliezen.

Daarom is het tijd om over te stappen naar Drupal 10, de nieuwste en beste versie van Drupal. Drupal 10 biedt vele voordelen ten opzichte van Drupal 7, zoals:

 • Betere prestaties en veiligheid. Drupal 10 maakt gebruik van de nieuwste technologieën, zoals Symfony 6, PHP 8.1 en CKEditor 5, die uw website sneller, stabieler en veiliger maken.
 • Betere gebruikerservaring. Drupal 10 heeft een moderner en gebruiksvriendelijker interface, zowel voor de beheerders als voor de eindgebruikers. 
 • Betere SEO. Drupal 10 helpt u om uw website beter te optimaliseren voor zoekmachines, dankzij modules zoals Drupal SEO Checklist, Drupal Metatag en Pathauto. 
 • Betere toekomstbestendigheid. Drupal 10 is gebouwd met het oog op de toekomst, en zal gemakkelijker te upgraden zijn naar Drupal 11, die gepland staat voor juni 2025. U hoeft dus niet meer te migreren, maar kunt gewoon updaten.

Hoe kunt u overstappen van Drupal 7 naar Drupal 10?

Het overstappen van Drupal 7 naar Drupal 10 is een belangrijke stap, die zorgvuldig gepland en uitgevoerd moet worden. U kunt het beste een professionele Drupal ontwikkelaar inschakelen om u te helpen met het proces. Een Drupal ontwikkelaar kan:

 • Een migratieplan opstellen, waarin de stappen, de tijdlijn en de kosten van de migratie worden vastgelegd.
 • Een backup maken van uw website, om eventueel dataverlies te voorkomen.
 • De juiste modules en thema’s installeren en configureren voor Drupal 10, en uw content en configuratie migreren van Drupal 7 naar Drupal 10.
 • Uw website testen op functionaliteit, compatibiliteit en SEO, en eventuele bugs of fouten oplossen.
 • Uw website live zetten op Drupal 10, en u voorzien van training en ondersteuning.

Waar kunt u een Drupal ontwikkelaar vinden?

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren Drupal ontwikkelaar, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben gespecialiseerd in Drupal ontwikkeling en migratie, en heb al vele klanten geholpen met het overstappen van Drupal 7 naar Drupal 10. Ik bied:

 • Een gratis consultatie, waarin we uw wensen en behoeften bespreken, en u een vrijblijvende offerte geven.
 • Een persoonlijke aanpak, waarin ik nauw met u samenwerk, en u op de hoogte houd van de voortgang van het project.
 • Een kwaliteitsgarantie, waarin ik u verzeker van een succesvolle en soepele migratie, zonder downtime of dataverlies.
 • Een scherpe prijs, waarin we u een eerlijke en transparante prijs geven, zonder verborgen kosten of extra’s.

Neem vandaag nog contact met mij op, en laat mij u helpen met het overstappen van Drupal 7 naar Drupal 10. U zult versteld staan van de voordelen die Drupal 10 u kan bieden, en hoeveel uw website kan groeien en bloeien. Wacht niet langer, en maak de overstap naar Drupal 10 nu!