Over mij

Als zelfstandig ontwikkelaar met uitgebreide ervaring in Drupal, Symfony en PHP, beheers ik tevens de vaardigheden om effectieve frontend code te creëren, waaronder HTML, CSS en Javascript, met expertise in frameworks zoals AngularJS. Mijn bekwaamheid omvat ook het vertalen van grafisch ontwerp naar aantrekkelijke frontend-thema's en sjablonen.

Als trotse eigenaar van Visual Shapers, mijn eigen bedrijf, ben ik sinds 2002 geregistreerd bij de KvK. Sinds 2007 werk ik volledig zelfstandig aan diverse opdrachten. Mijn eerste opdracht betrof de ontwikkeling van extra functionaliteiten voor een intranet van Nuplex, gebaseerd op Drupal 4.6. Hoewel het werken met viscositeitsformules niet direct gerelateerd is aan software engineering, illustreert het mijn enthousiasme voor het vergaren van nieuwe kennis.

Mijn passie voor programmeren en ontwikkelen vormt de kern van mijn werk. Drupal en Symfony spelen een cruciale rol in mijn activiteiten vanwege hun uitgebreide, robuuste en veilige open-source systemen. Maar ik laat me niet afschrikken door nieuwe technieken en technologieën; mijn leergierigheid en snelle oppikvermogen stellen me in staat effectief om te gaan met evoluerende technieken.

Als u overweegt mijn expertise in te schakelen voor de ontwikkeling van uw website, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik ben ervan overtuigd dat mijn vaardigheden en toewijding een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan uw project.