Over mij

Mijn naam is Marek Lyczba. Als zelfstandig ontwikkelaar met uitgebreide ervaring in Drupal, Symfony en PHP, beheers ik tevens de vaardigheden om effectieve frontend code te creëren, waaronder HTML, CSS en Javascript. Mijn bekwaamheid omvat ook het vertalen van grafisch ontwerp naar aantrekkelijke frontend-themes.

Als trotse eigenaar van Visual Shapers, mijn eigen bedrijf, ben ik sinds 2002 geregistreerd bij de KvK. Mijn eerste opdracht betrof de ontwikkeling van extra functionaliteiten voor een intranet van Nuplex, gebaseerd op Drupal 4.6. Hoewel het werken met viscositeitsformules niet direct gerelateerd is aan software engineering, toont het mijn enthousiasme voor het vergaren van nieuwe kennis.

Mijn passie voor programmeren en ontwikkelen vormt de kern van mijn werk. Drupal speelt een cruciale rol in mijn activiteiten vanwege zijn robuustheid, flexibiliteit en natuurlijk omdat het een open-source systeem is. Ik laat me echter niet afschrikken door nieuwe technieken en technologieën; mijn leergierigheid en snelle oppikvermogen stellen me in staat effectief om te gaan met evoluerende technieken.

Als u overweegt mijn expertise in te schakelen voor de ontwikkeling van uw website, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik ben ervan overtuigd dat mijn vaardigheden en toewijding een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan uw project.