Ervaring

Kennisnet
Implementatie adviseur en Symfony ontwikklaar

Bij Kennisnet ben ik bezig met implementatie van OSO (Onderwijs Service Onderwijs) OSR (Onderwijsregister) en VVA (Voorziening vroegtijdig aanmelden). Ik heb een Onderwijs Test Tool (OTT) in Symfony ontwikkeld. Dit systeem helpt bij het kwalificeren van Leveranciers van School systemen.

RNW - Wereldomroep
Drupal specialist

Bij Radio Nederland Wereldomroep was ik bezig met websites als Justicehub.org, Ivoire Justice, Lovematters, Huna sotak en vele anderen. Er kwamen vele aspecten van Drupal naar voren. Onder andere meertaligheid en multi domain setup. De websites draaien op Acquia hosting als een multi site setup.

Achmea studio
Drupal specialist

Bij de studio van Achmea was ik verantwoordelijk voor de bouw en onderhoud van verschillende Drupal websites. De werkzaamheden bestuden uit het ontwikkelen en programmeren van Drupal modules, het maken van frontend code in HTML, CSS en Javascript / jQuery / AngularJS. Ook het onderhoud van de linux ontwikkelservers, het maken van bash scripts behoorde tot mijn werkzaamheden. Voorbeelden van projecten zijn: www.averoachmea.nl, www.interpolis-elektrakeuring.nl, www.pensioenfondsachmea.nl, www.centraalbeheer.nl

DigitasLBI (voorheen Lost Boys)
Drupal specialist

Bij DigitasLBI heb ik aan een project gewerkt voor Elsevier Pharma Solutions. Voor deze website heb ik verschillende SOAP koppelingen gemaakt in Drupal.

Madcap
Drupal specialist

Bij Madcap heb ik als een freelance Drupal specialist gewerkt. Daar heb ik onder andere aan de website van Natuurmonumenten meegewerkt. Iets waar ik trots op ben. Daarnaast heb ik daar ook performance tests gedaan met jMeter voor verschilldende websites. Daarnaast werkte ik daar ook voor het Open Source project van Kennisnet Mediamosa.