Ervaring

Kennisnet
Implementatie adviseur en Symfony ontwikklaar

Bij Kennisnet werk ik aan de implementatie van OSO (Onderwijs Service Onderwijs), OSR (Onderwijsregister) en VVA (Voorziening vroegtijdig aanmelden). In dit kader heb ik een Onderwijs Test Tool (OTT) ontwikkeld met behulp van Symfony. Dit systeem is ontworpen om bij te dragen aan het kwalificatieproces van leveranciers van schoolsystemen.

RNW - Wereldomroep
Drupal specialist

Bij Radio Nederland Wereldomroep was ik betrokken bij de ontwikkeling van websites zoals Justicehub.org, Ivoire Justice, Lovematters, Huna Sotak, en vele anderen. Hierbij kwamen diverse aspecten van Drupal aan bod, waaronder meertaligheid en een multi-domain setup. De websites zijn gehost op Acquia als een multi-site configuratie.

Achmea studio
Drupal specialist

Bij de studio van Achmea was ik verantwoordelijk voor de bouw en het onderhoud van verschillende Drupal-websites. Mijn taken omvatten het ontwikkelen en programmeren van Drupal-modules, evenals het creëren van frontend code in HTML, CSS, en Javascript/jQuery/AngularJS. Daarnaast behoorde het onderhoud van de Linux-ontwikkelservers en het schrijven van bash-scripts tot mijn verantwoordelijkheden. Enkele voorbeelden van projecten zijn onder andere www.averoachmea.nl, www.interpolis-elektrakeuring.nl, www.pensioenfondsachmea.nl, en www.centraalbeheer.nl.

DigitasLBI (voorheen Lost Boys)
Drupal specialist

Bij DigitasLBI heb ik bijgedragen aan een project voor Elsevier Pharma Solutions. In het kader van dit project heb ik diverse SOAP-koppelingen geïmplementeerd in Drupal, waarmee de functionaliteit van de website is versterkt.

Madcap
Drupal specialist

Bij Madcap heb ik als freelance Drupal-specialist gewerkt, waarbij ik onder andere betrokken was bij de ontwikkeling van de website van Natuurmonumenten, een project waar ik met trots aan heb bijgedragen. Daarnaast voerde ik performance tests uit met jMeter voor diverse websites. Ook participeerde ik in het Open Source project van Kennisnet, genaamd Mediamosa.